Ga naar Home Home Producten/diensten Werkwijze Activiteiten Contact

FoodSQCare
Deutsch | Francais | English | Nederlands


Krijg als diëtist of zorgverlener met de e-health app FoodSQCare direct inzicht in het FoodSeeq voedsel- en klachtendagboek van je cliënt of patiënt, en zie snel mogelijke verbanden tussen voeding en klachten van je cliënt of patiënt
FoodSQCare helpt zorgverlener
  • FoodSQCare is ontwikkeld ter aanvulling op de FoodSeeq app

  • FoodSQCare kan worden gebruikt door bijvoorbeeld een diëtist om inzicht te krijgen in de dagboeknotities die door een patiënt of cliënt zijn gemaakt met FoodSeeq.

  • Met FoodSQCare kan de diëtist of zorgverlener veel efficiënter patiënten helpen: de app analyseert het voedings- en klachtenpatroon en combineert en toont direct veel voorkomende combinaties van klachten en voeding.

  • Wanneer de patiënt of cliënt in FoodSeeq een synchronisatie-code voor zijn of haar zorgverlener heeft aangemaakt en deze heeft opgestuurd naar de diëtist of zorgverlener, kan deze de synchronisatie-code in FoodSQCare invoeren. De zorgverlener ziet vanaf dat moment welke voeding en klachten de patiënt in het dagboek invoert en kan voor deze patiënt in de app de analyses van verbanden tussen voeding en klachten raadplegen.

  • Met behulp van FoodSQCare kan de zorgverlener de dagboeken van verschillende cliënten of patiënten inzien. De dagboekgegevens van patiënten worden niet in de app bewaard, maar al naar gelang de in de app gekozen patiënt vanaf de server van RIOM bv geraadpleegd. De patiënt kan te allen tijde de synchronisatiecode voor zijn of haar zorgverlener uitschakelen, waarna de zorgverlener geen inzicht meer heeft in het dagboek.

  • Het dagboek en de analyses kunnen vanuit FoodSQCare worden geëxporteerd als pdf-document, zodat deze eenvoudig kunnen worden gedeeld of ondergebracht in een (digitaal) zorgdossier.

De apps FoodSeeq en FoodSQCare zijn ontwikkeld met behulp van kennis en expertise van de Diëtisten Alliantie Voedsel Overgevoeligheid (DAVO) en de Stichting Voedselallergie

FoodSQCare is beschikbaar voor Android smartphones en tablets en iOS iPhones en iPads.

Voor meer informatie, commentaar of bugreports: contact RIOM via onderstaand email adresCopyright © RIOM BV: Researchgroep voor Informatie en Organisatie Management   Email: info@riom.nl