Ga naar Home Home Producten/diensten Werkwijze Activiteiten Contact

Producten en dienstenFoodSeeq:

Met FoodSeeq kun je heel handig eten, drinken, klachten, activiteiten, etc. in een dagboek bijhouden en vervolgens ontdekken of klachten vaak voorkomen kort nadat bepaalde voedingsmiddelen zijn gegeten of gedronken.

Meer informatie over deze app ...
FoodSQCare:

FoodSQCare is ontwikkeld ter aanvulling op de app FoodSeeq, en kan worden gebruikt door bijvoorbeeld een diëtist of zorgverlener om inzicht te krijgen in de dagboeknotities die door een patiënt of cliënt zijn gemaakt met FoodSeeq.

Meer informatie over deze app ...
Allergie Analyse:

Deze app helpt bij analyseren van verbanden tussen contacten met allergenen en allergische symptomen. Met deze app kun je gemakkelijk een analyse maken van de samenhang tussen allergenen en klachten. De app laat zien welke combinaties van allergenen en klachten vaak optreden.

Meer informatie over deze app ...
Cloud datasynchronisatie:

RIOM heeft ervaring met het ontwikkelen van synchronisatie-technieken die het mogelijk maken applicaties op meerdere (mobiele) apparaten en systemen te gebruiken, waarbij de data en status van deze systemen tussen de verschillende gebruikersomgevingen worden gesynchroniseerd.

Meer informatie over deze dienstverlening ...
Kennisintensieve multimedia-toepassingen:

Voorlichtings-, cursus en trainingsprogramma's ten behoeve van overdracht van kennis, inzichten of ervaringen. Deze programma's worden vaak toegepast bij ondersteuning van zelfmanagement van mensen met een chronische aandoening.

Meer informatie over deze categorie producten en diensten ...


Copyright © RIOM BV: Researchgroep voor Informatie en Organisatie Management   Email: info@riom.nl